Kit rejthet az Orbán Viktor a hősöm Facebook-oldal? – Interjú

Kit rejthet az Orbán Viktor a hősöm Facebook-oldal? – Interjú

Kit rejthet az Orbán Viktor a hősöm Facebook-oldal? – Interjú

Létezik egy zseniális Facebook-oldal, mely 2021 februárja óta többezresével növeli mára 17ezres rajongói táborát. Ironikus posztjai nem csak önmagukban, hanem a kommentekkel együtt teljesednek ki, a legszellemesebb rajongói őt is hősként tartják számon. De még mindig vannak, akiket megtéveszt a tökélyre fejlesztett személyi kultusza. Az Orbán Viktor a hősöm című oldal mögötti rejtélyes embert sikerült szóra bírni, de hagyta-e magát leleplezni? Interjú.

Redelle: A hétvégén azt gondoltam, hagytad magad leleplezni Kötcsén, ahol egy Orbán-rajongó fiatalember egy The Leader of Europe pólóban feszített miniszterelnökünk mellett. Éreztél féltékenységet, amikor megpillantottad? 

Orbán Viktor a hősöm (OVh): Sajnos nem én vagyok az úriember, büszkén vállalnám, ha ő lennék. Féltékeny szót nem szeretem. Olyan országban élünk, ahol végre a szeretet utat tör magának és a gyűlölet eltűnik, hála Orbán Viktornak. Örültem volna, ha én állhatok Orbán Viktor mellett és megölelhetem, de még fiatal vagyok, biztosan lesz rá alkalmam.

Redelle: Apropó, elárulod hány éves vagy, hogy mi a hivatásod, a családi állapotod?

OVh: Koromról annyit elárulhatok, hogy 4-99, ahogy a Lego dobozán is fel van tüntetve. A hivatásom Orbán Viktor dicsőítése az oldalam által. Sokan írják, hogy mennyi krumplit kapok érte. Őszinte leszek, 1 kilót se kaptam még, de azt se mondhatom, hogy az egész oldalt ingyen csinálom, mert van egy támogatóm, akitől 1 eurót kapok. Ebből még sajnos nem lehet megélni, hiszen 47000 Forint szükséges ehhez, ahogy Zsiga Marcelltől megtanulhattuk 2012-ben. Jelenleg nincs párom, mert közeledik a választás, így minden egyes percemet Orbán Viktorra kell szentelnem.

Redelle: Akkor legalább azt, hogy férfi vagy nő vagy? Mi fogadtunk a baráti társaságban, kétharmad azt
mondta: férfi.  

OVh: Kétharmad: már a kérdés is tetszik, de visszautasítom, hazánkban ennek a nemi megkülönböztetésnek nincs helye.

Redelle: Akkor térjünk rá a magyar miniszterelnök iránti szeretetedre, amivel nap, mint nap szórakoztatod, párdon, lelkesíted a Facebook népét, ahol már majdnem 17ezer követőd van. Mikor indult be az oldalad és mi inspirált?

OVh: Idén márciusban kezdtem el gyakrabban posztolni, mert szerettem volna egy olyan helyet létrehozni, ahol végre nyíltan kilehet mondani, hogy Orbán Viktor mennyire fantasztikus ember, hisz a baloldali média túlsúlya elnyomja ezeket a hangokat.

Redelle: Szerinted a követőid közül mind értik az iróniát, vagy vannak támadóid, amikor rájönnek, hogy bár értik a viccet, de nem szeretik?

OVh: Most már ritka az oldalon, ha valaki nem érti a viccet. Az elején sokszor volt, és mind a mai napig kapok nem túl szép üzeneteket, de ezek hidegen hagynak. Mindig is úgy voltam vele, hogyha csak egyetlen embernek is okozok egy kis örömöt, vagy vidámabb lesz tőle a napja, akkor már megéri csinálni.

Redelle: Az egyre duzzadó rajongói táborod láttán arra gondolok, hogy a magyar nem is sírva vigad, hanem pont fordítva: vigadva zokog. Honnan ered nálad a humor, mint eszköz a hétköznapi kínjaink ellen?

OVh: Mindig is ilyen vicces fiú vagy lány voltam, kiskoromtól kezdve. Úgy érzem, hogy szüksége van az embernek a vidámságra ezekben a nehéz időkben. Másképpen megőrülne az ember.

Redelle: Mikor kezdett megugrani a nézettséged?


Ez a poszt volt az, ami beindította az oldalt. Sokan felkapták a fejüket, hogy Orbán Viktort Jézus második eljövetelének vízionáltam. Aztán a focis posztok érték el eddig a legtöbb embert. Próbálok pozitívan hozzáállni a magyar labdarúgáshoz. Kaptunk 4 gólt Anglia ellen, viszont az utána lévő középkezdéseket mindig tökéletesen hajtottuk végre, ami szerintem bámulatos.

Illetve ezt a posztomat osztották meg még rengetegen (több, mint kétezren – a szerk.)  Az Elk*rtuk című hamarosan mozikba kerülő szuperalkotásra reagáltam és egy a Marvel filmes univerzumához hasonló dologról álmodoztam, hogy nem szabad egy filmet készíteni csupán. Hiszen lehetne Borkairól készíteni egy Megk*rtuk, Szájer Józsefről Megk*rtak, illetve Kósa Lajosról Átk*rtak című filmet, így egy egész sorozat mutatná be a magyar valóságot.

Redelle: Orbán Viktor kifejezte már (nem)tetszését, vagy más közszereplő megkeresett vagy reagált az oldaladra? Pár napja például Deutsch Tamásnak kommenteltél egy posztjához, érkezett már reakció tőle?

OVh: Sajnos még nem kaptam visszajelzést, csak kitiltottak Magyarország Kormánya, illetve Orbán Viktor Facebook oldaláról, amit nagyon szomorúan éltem meg. Legnagyobb szerelmi csalódásom se tört meg ennyire, mint az, hogy Orbán Viktor oldalára nem kommentelhetek többet.

Redelle: Hogyan készülsz a választásokra?

OVh: Hatalmas bulival készülök a következő kétharmadra, bár, úgy érzem, szorosabb lesz a választás, mint az előző kettő volt. Ám, ha Dobrev Klára nyeri meg az ellenzéki előválasztást, akkor az eddigi legnagyobb különbséggel nyeri meg Orbán Viktor a választásokat, ebben biztos vagyok. Dobrev Klára, illetve Fekete-Győr András lehetséges miniszterelnöksége, bármelyik posztomnál viccesebb.

Redelle: Ez nem túl hízelgő. Egyébként próbáltak már leleplezni? Mi lenne az a pont, az a történés, vagy ügy, amivel rá lehetne venni, hogy felfedd magad?

OVh: Fenyegetéseket már kaptam, hogy felkutatják ki vagyok, de erről úgy is előbb tudna Orbán Viktort, mert szerencsére ő is megfigyel minket és ha bajba kerülnék biztos vagyok benne, hogy megvédene, így nem aggódom.

A kilétem amúgy egyáltalán nem lényeges, egy átlagos ember vagyok, azt leszámítva, hogy Orbán Viktor a mindenem, de ezzel se vagyok egyedül Magyarországon.

Facebook Comments